Wakker Dier

Voor dierenwelzijnsorganisatie Wakker Dier verzorgen we strategie, content en social advertising. Van het opzetten van het Instagram-account tot het werven van leads op Facebook.

National Geographic Junior

Wij namen de social media-kanalen van tijdschrift National Geographic Junior​ onder de loep. Samen keken we naar hoe we de kanalen en online samenwerkingen een boost kunnen geven. 

Fashion chick Girls

Platform Fashionchick Girls heeft een jonge doelgroep en daarom zijn de website en social kanalen voor het merk van groot belang. We zijn verantwoordelijk voor de online coördinatie van de website en social kanalen, online eindredactie, strategie en social advertising. 

ELLE

Voor modeplatform ELLE schreef Sosocial founder Carlijn artikelen over mode, beauty, lifestyle en celebs. Van nieuwtjes tot persoonlijke artikelen.

Etos

Voor de Magical Summer campagne van Etos waren we verantwoordelijk voor het bedenken van content en het schrijven van bijbehorende copy voor op social media in opdracht en in samenwerking met Giesbers Communicatie Groep. 

Shoeby

Voor modeconcern Shoeby hebben we het online style magazine van het merk opgezet. Deze werden gevuld met artikelen, aangevuld met het bedenken van social media-posts, het schrijven van de copy van Shoeby-folders.